Vacature Klinisch Psycholoog en/of Psychotherapeut met BIG-registratie

Ben je een klinisch psycholoog en/of psychotherapeut met BIG-registratie en wil je werken in een kleine, goedlopende, zelfstandige psychologenpraktijk in het centrum van Utrecht?
Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren
.
Wij willen onze praktijk uitbreiden en zoeken voor 4 tot 10 dagdelen per week een collega. Wij zijn een samenwerkingsverband van ervaren GZ-psychologen en psychotherapeuten en hebben een samenwerkingsrelatie op basis van zelfstandigheid.

Onze voorkeur
Je bent een psychotherapeut met ervaring in behandelingen van arbeidsgerelateerde, persoonlijke en/of relationele problemen bij volwassenen. Ervaring met schematherapie is een pré. Je bent verantwoordelijk, actief, zelfstandig en communicatief sterk. Je werkt in de gespecialiseerde GGZ. Wij werken uit principe zonder contracten met verzekeraars. Onze voorkeur gaat uit naar een collega die dit principe onderschrijft. Meer informatie hierover vind je op Contractvrije Psycholoog.

Onze praktijk is gevestigd op zo’n tien minuten lopen van Utrecht CS. Ben je enthousiast geworden? Mail dan je cv met een korte motivatie naar info@psychologenweerdsingel.nl.
Een schriftelijke sollicitatie kun je richten aan:

Psychologen Weerdsingel
T.a.v. Christine-Esther de Vrijer
Weerdsingel WZ 33
3513 BC Utrecht